ÎNTÂLNIRI

CÂND ȘI UNDE NE ÎNTÂLNIM?

Începând cu data de 4 aprilie 2021 ne vom întâlni în fiecare zi de duminică de la ora 17:00 la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești, Str. Anton Pann nr. 5.

CÂND ȘI UNDE NE ÎNTÂLNIM?

Ne întâlnim în fiecare duminică de la ora 11:00 la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești, Str. Anton Pann nr. 5.

CUM SĂ MĂ ÎMBRAC?

La Deo Gloria nu avem reguli vestimentare specifice dar încurajăm decența și simplitatea.
Cei ce consideră că la biserică trebuie să se îmbrace într-un fel anume, sunt liberi să-și urmeze propria încredințare biblică, în același timp respectând încredințarea altora.

CARE ESTE STILUL NOSTRU DE ÎNCHINARE ȘI PREDICARE?

Stilul nostru de închinare prin muzică este stilul contemporan ‘worship’. Mai important însă decât stilul de muzică credem că sunt versurile pe care le cântăm. La Deo Gloria căutăm ca acestea să fie centrate pe adevărul despre cine este Dumnezeu și ce a făcut pentru noi în Cristos.
La Biserica Deo Gloria încurajăm închinarea cu toată inima (Efeseni 5:19). Cei ce se simt liberi, pot ridica mâinile, închide ochii sau bate din palme. La serviciile noastre însă nu practicăm vorbitul în limbi și nu încurajăm manifestările necontrolate care nu-i zidesc pe ceilalți (1 Corinteni 14).
Stilul de predicare la Deo Gloria este unul explicativ-aplicativ. Înainte de a fi aplicat la viețile noastre, textul biblic este explicat în contextul lui gramatical, literar și teologic. Noi credem că atunci când Biblia este explicată corect, cel ce ne vorbește nu este predicatorul ci Însuși Dumnezeu.

CÂT DUREAZĂ ȘI ÎN CE CONSTĂ O ÎNTÂLNIRE?

O întâlnire obișnuită durează aproximativ 2 ore. Aceasta începe cu un timp de socializare la cafea, urmat de un moment de cântare și rugăciune și apoi de un mesaj biblic. Cel puțin o dată pe lună, ne amintim de jertfa Domnului practicând Cina Domnului.

CE SĂ FAC CU COPIII?

În timpul de cântare și rugăciune copiii stau cu părinții iar în timpul mesajului aceștia merg în sălile de copii unde beneficiază de un program special conceput pentru ei.
Momentan avem 2 grupe de copii: grupa de pre-școlari (3-6 ani) și grupa de școlari (7-11 ani).
Copiii de 0-2 ani stau împreună cu părinții pe toată durata întâlnirii. Pentru mai multă discreție și acces ușor la facilități, părinții se pot așeza pe rândurile mai din spate.